IKEA Pensioenfonds verlengt contract

30 januari 2019

Stichting IKEA Pensioenfonds (STIP) verlengt de overeenkomst met Achmea Pensioenservices voor minimaal 3 jaar met een optie voor nog eens 2 jaar. STIP is sinds 2011 klant bij Achmea Pensioenservices. Het fonds verzorgt de pensioenregeling van medewerkers van IKEA Nederland BV, Inter IKEA Systems BV en Inter IKEA Services BV (circa 15.000 deelnemers).

Net als bij de werkgever IKEA en het pensioenfonds STIP werkt Achmea Pensioenservices ook continu aan verbetering en efficientie. Met Pensioenfonds STIP en de werkgever IKEA is hierin een uitstekende partner gevonden. Het fonds en de werkgever hebben innovatie hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn zij ook groot voorstander van het persoonlijk betrekken van medewerkers bij hun pensioen en hun financiële toekomst. Dit sluit aan bij de ambities die Achmea Pensioenservices zelf heeft. De Nieuwe Digitale Klantbediening (NDK) die Achmea Pensioenservices onlangs introduceerde is hier een mooi voorbeeld van. STIP is inmiddels ook op de NDK aangesloten.

Het pensioenfonds is zeer tevreden over het bestuursadvies en de bestuursondersteuning van Achmea Pensioenservices. Accountmanager Sander Huisman: "De totstandkoming van de verlenging was geen vanzelfsprekendheid. Het pensioenfonds heeft hoge ambities en wilde zien of Achmea Pensioenservices die ambities waar kon maken. Er is het afgelopen jaar binnen Achmea Pensioenservices hard gewerkt om de verlenging van de overeenkomst mogelijk te maken. We zijn trots dat we voor zo’n mooie klant mogen werken en we zijn blij dat het fonds van onze dienstverlening gebruik blijft maken."

tekenen documenten