Achmea Pensioenservices sluit Ahold Delhaize Pensioen als eerste klant aan op AllVida en gaat het deelnemersportaal live

ADP

Achmea Pensioenservices heeft in het voorjaar van 2023 gekozen voor het administratieplatform AllVida van IG&H. We zijn zeer verheugd over het behaalde resultaat voor de eerste overgang van Ahold Delhaize Pensioen naar het nieuwe toekomstvaste platform. Het komende jaar zetten we volle vaart achter het aansluiten van de volgende pensioenfondsen op AllVida.

Behalve de livegang eind januari voor Ahold Delhaize Pensioen naar het nieuwe administratieplatform, werd eind februari ook het nieuwe deelnemersportaal live gezet. Met het nieuwe portaal begeleiden we deelnemers beter bij het maken van keuzes en hebben we vol ingezet op gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt uiteindelijk voor tevreden deelnemers én voor minder klantcontact. De komende week worden, gesegmenteerd naar leeftijd, 87.000 deelnemers van Ahold Delhaize Pensioen via een persoonlijke e-mail geactiveerd om naar het nieuwe portaal te gaan waarbij elke leeftijdsgroep een eigen persoonlijke mail ontvangt. Zo proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de deelnemers.


Bekijk hier het persbericht.