Werk en privé in balans

Achmea Pensioenservices maakt ‘het nieuwe werken’ mogelijk. Je hoeft niet altijd op kantoor te zijn om je werk te doen. Ook je werktijden liggen niet vast. Zo kun je werk en privé beter op elkaar afstemmen. En je staat minder in de file.

Nieuwe manieren van werken
Achmea Pensioenservices volgt het Achmea Werkconcept, dat nieuwe manieren van werken introduceert. Je hebt bijvoorbeeld de vrijheid om te bepalen waar en wanneer je werkt. Dat gebeurt uiteraard in overleg met je collega’s en leidinggevende. We willen overigens geen bedrijf zijn waar mensen elkaar alleen nog virtueel tegenkomen. Daarom blijft ons kantoor een belangrijke ontmoetingsplek.

Wederzijds vertrouwen
Onze manier van werken levert veel vrijheid op, maar daar staat ook iets tegenover. Onze leidinggevenden sturen niet meer op aanwezigheid, maar op resultaat. Dat betekent een grote mate van zelfstandigheid. Wij geloven dat wederzijds vertrouwen tussen werkgever en werknemer de basis is voor een open en innovatieve bedrijfscultuur, waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Inspirerende werkomgeving
Onze kantoorgebouwen zijn geopend van 6.30 tot 19.00 uur. Je kunt er terecht in verschillende ruimten die elk hun eigen inrichting hebben. Er zijn bijvoorbeeld flexibele werkplekken, plaatsen om geconcentreerd te werken, kamers om te overleggen en plekken waar je collega’s kunt ontmoeten. Zo ontstaat er een werkomgeving die uitnodigend is voor bezoekers en inspirerend voor medewerkers.

baby moeder gym