Werken bij Achmea

Achmea Pensioenservices biedt je de kans om je talenten te ontplooien in een van de meest dynamische sectoren van dit moment. Samen met collega’s uit verschillende vakgebieden zet je je in voor de pensioenen van miljoenen Nederlanders. Dat is niet alleen belangrijk werk, maar ook erg afwisselend en interessant.

Eén gezamenlijke passie
De een werkt graag aan pensioenen vanwege het maatschappelijke belang of het complexe rekenwerk. De ander is geboeid door het vele geld dat er in de pensioenwereld omgaat, de politieke achtergronden of de actualiteit. Hoe verschillend de interesses van onze medewerkers ook zijn, we hebben één gezamenlijke passie: aandacht voor morgen.

Drie sterke waarden
Wij onderscheiden ons van andere aanbieders met onze mensen. Dat geldt voor medewerkers die in contact staan met klanten en deelnemers, maar ook voor de medewerkers die achter de schermen werken bij Achmea Pensioenservices. Wij zorgen dat er aandacht is voor morgen. Dat doen we met Aandacht, Professionaliteit en door Samen op te trekken. Drie waarden die ons handelen bepalen in de dagelijkse praktijk én op de lange termijn.

Voor starters en professionals
Dankzij de uiteenlopende vakgebieden en functies is Achmea Pensioenservices een aantrekkelijke werkgever voor zowel starters als professionals. Of het nu gaat om juridisch advies of communicatie: op het gebied van pensioenen willen wij alle kennis in huis hebben.

Met respect voor verschillen
Iedereen is anders. Achmea Pensioenservices respecteert die verschillen. We zijn ervan overtuigd dat we met zijn allen meer succes hebben als we ruimte geven aan individuele talenten en kenmerken. Daarom houden we bijvoorbeeld rekening met verschillende levensfasen, helpen we je om werk en privé in balans te houden en streven we naar diversiteit in leeftijd, cultuur en geslacht.

jonge lachende vrouw