Klantrelaties

Een professioneel en gedreven team staat in contact met alle klanten.

Binnen Achmea Pensioenservices staat een professioneel en gedreven team dagelijks in contact met alle klanten. Hun drijfveer? Plezier en tevredenheid die ze halen uit een aantal belangrijke punten binnen en buiten de organisatie.

Wij dragen een missie uit
Achmea Pensioenservices gelooft in de kracht van oprechte aandacht, voor elkaar, onze klanten en deelnemers. In dat kader bouwen wij langdurige, duurzame relaties op die we met zorg beheren en uitbreiden. Het creëren van persoonlijke relaties en onderling vertrouwen staan hierbij bovenaan.

Een goede relatie met pensioenfondsen is onze verantwoordelijkheid
De verantwoordelijkheid en de impact van bestuursbesluiten worden steeds groter, daarmee ook de aansprakelijkheid van de bestuurder. Tegelijk neemt de complexiteit snel toe. Dit vraagt om meer dan een ‘gewone’ klantrelatie. Wij bouwen dagelijks aan een strategisch partnership met al onze relaties.

Samen kijken we naar de toekomst
Partnership betekent dat we samen ook kijken naar de toekomst. We denken mee over de houdbaarheid en betaalbaarheid van een pensioenregeling. Naast een excellente administratie gaat het vooral over toepassing van innovaties op (digitale) communicatie en technologie, vooruitkijken en met raad en daad bijstaan van het pensioenbestuur en het waarborgen van de continuïteit.

We signaleren ontwikkelingen en spelen hier op in
Vanzelfsprekend houden wij de markt nauwlettend in de gaten. Zien we behoeften en kansen in de markt, dan gaan we er direct mee aan de slag. We initiëren productaanpassingen en –vernieuwing binnen onze diensten in samenwerking met collega’s én klanten. Op die manier komen we tot de meest passende oplossingen voor elke klant.

We voeren regie over alle klantafspraken
Alle diensten die contractueel overeen zijn gekomen met pensioenfondsen bewaken wij nauwkeurig. Zowel interne als externe afspraken worden dagelijks door ons in de gaten gehouden en waar nodig aangescherpt of bijgesteld. U kunt ons aanspreken op alle afspraken in de keten. Wij voeren hierover graag de regie in afstemming met u als klant.