Onze directie

Arthur van der Wal

 

Arthur van der Wal (1972)
Divisievoorzitter Cluster Pensioenen

"We staan met de Wet toekomst pensioenen (Wtp) voor ingrijpende veranderingen, met impactvolle keuzes en grote belangen voor klanten en deelnemers".

Arthur is sinds 1 oktober 2022 divisievoorzitter Cluster Pensioenen. In 2018 kwam hij bij Achmea als directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarvoor werkte hij onder meer als ceo van verzekeraar Movir (NN), directeur Institutionele Relaties bij ING Investment Management (nu NNIP), ceo van pensioenuitvoerder AZL en directeur van het Pensioenbedrijf van NN. Zijn expertise, zegt Arthur zelf, ligt op het snijvlak van inhoudelijke pensioenkennis en weten wat er leeft onder klanten en deelnemers. Daarbij wil hij complexe zaken simpel houden: laagdrempelig, down to earth. Zeker nu de sector met de Wtp voor impactvolle keuzes staat en de belangen voor klanten en deelnemers groot zijn. Het ingewikkelde speelveld in de overgang naar toekomstvaste administratieplatforms, met afhankelijkheden van klanten, wetgever en leveranciers, ziet hij als een uitdagende puzzel, die hij graag helpt oplossen.

Arthur doet veel aan sport. Aan fit blijven en daar plezier aan beleven hecht hij veel waarde. Net als aan een goede werk-privébalans: tijd nemen voor de gezelligheid van familie en vrienden, lekker uitwaaien in z’n huisje op Schiermonnikoog. Er echt even uit zijn.

 

Mirjam Breekelmans 

 

Mirjam Breekelmans
Directeur Achmea Pensioenservices

"APS staat voor een enorme uitdaging. Hier lever ik graag een bijdrage aan door de Wtp succesvol te implementeren voor onze klanten en de interne organisatie en parallel de organisatie toekomstvast in te richten”.

Sinds 1 mei 2023 werkt Mirjam Breekelmans als directeur Achmea Pensioenservices. Hiervoor was ze lid van Directie Rijksdienst Ondernemend Nederland en directeur Pensioenen bij PGB Pensioendiensten. Daarvoor werkte Mirjam als eindverantwoordelijke voor de pensioenadministratie bij MN Services.

Mirjam komt het best tot haar recht in een complexe omgeving “Mijn expertise zit op snijvlak van klant, operatie en IT en mijn focus ligt op klanten en kwaliteit van de dienstverlening” licht Mirjam toe. Ze gaat voor het succesvol implementeren van uitdagende en complexe verandervraagstukken. “En als het echt nodig is ga ik graag op complexe materie ook op de inhoud in”.

Door regelmatig te sporten behoudt Mirjam een goede energiebalans. “Sporten helpt mij om afstand te nemen van het werk”. Ook haar gezin en haar partner, vrienden en familie zorgen, samen met goed eten en een glas wijn voor de optimale balans tussen privé en werk.